Élet-Stílus

Párharc: Monoki Lehel szerint a felesége „filléres pszichologizálással” próbálta meggyőzni őt a saját igazáról

Gyenesei Leila úgy tett, mintha nem hallotta volna jól, amit a férje mondott neki.

A Párharc egyik friss előzetese szerint Monoki Lehel és Gyenesei Leila kissé összevitatkoznak a mai adásban, miután visszatérnek a villába az aktuális játékok után.

A felvétel szerint Monoki csalódott volt, amiért nem teljesített jól egy feladatban. A felesége azt mondta neki, ő azért jött a műsorba, hogy jól érezze magát és élményeket gyűjtsön, hangsúlyozta továbbá, szerinte a műsorvezetőnek elsősorban nem másokkal, hanem saját magával kellene versenyeznie, és mivel sikeresen legyőzte a félelmét az egyik feladatban, nem számít, végső soron hányadik lett. A férje ezzel nem értett egyet, mondván, egy versenyben vannak.

Ez a filléres pszichologizálásod, ez…

– mondta a fejét rázva Monoki, mire Gyenesei egy pillanatra elhallgatott, majd úgy tett, mintha nem hallotta volna jól, amit a férje mondott neki.

Képzeld el, most azt éreztem, hogy egy kis víz ment a fülembe. Nem hallottam az utolsó mondatodat, hogy hogy fogalmaztad meg

– felelte.

Monoki a csalódottsága ellenére később azt mondta, szerinte a feleségével biztosan ott lesznek a döntőben: úgy véli, Tücsiékkel kell majd versenyezniük a fődíjért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik