Élet-Stílus

Nagy Feró „napfény által tisztított vizet” iszik, amit napokra kitesz a kertbe egy befőttes üvegben

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Esküszik rá.

A Mokka stúdiójába kapcsolták Nagy Ferót és a riporter Hederman Stellát az énekes házából. Mint kiderült, Nagy Feró egy ideje már speciális vizet fogyaszt otthon, aminek elkészítését ő maga vette a nyakába, miután természetgyógyászoknál rálelt a folyamatra.

Energiadús vizet gyártunk, ezt én természetgyógyászoktól tanultam. Azt mondták, ha így kirakod a kertbe, hogy süsse a nap, akkor a nap sugárzásától tele megy energiával. Gondoljatok bele: a nagyanyáink azt mondták, állott vízzel kell locsolni a virágot. Ez egy különleges eljárás, amikor engeded bele, egy ilyen rózsából nyomod bele a vizet, és az óramutató járásával megegyező irányba kell legyen, állítólag a világ energiái úgy működnek. Én tíz éve használom.

Két-három napig áll ott a víz, az énekes szerint kimegy belőle a klór, és tele van energiával a napsütés miatt. Nagy Feró állítólag letesztelte ezt a metódust: vett egy nagyon drága szénsavas vizet, az egyik pohárba azt, a másikba pedig a saját gyártású vizét töltötte, majd kóstolásba fogott. Állítása szerint jobb volt a saját verzió, méghozzá utcahosszal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik