Élet-Stílus

Béres Anett: Olyanokkal riogattak, hogy legalább fél évig járni sem fogok tudni

Szerinte azért sikerült erre rácáfolnia, mert időben elkezdte a rehabilitációt.

Béres Anett még júliusban vett részt egy ayahuasca-szeánszon, aminek az utóhatása kis híján az életébe került. A szertartás reggelén a hallucinációi elől az erdőbe menekült, ahol lezuhant egy magaslesről, és életveszélyes sérüléseket szerzett, csak a szerencsén múlt, hogy rátaláltak és időben kórházba tudták szállítani.

Kapcsolódó
Béres Anett az ayahuasca-szeánszról: Én konkrétan a sátánt láttam
Egy magaslesről lezuhanva szerzett életveszélyes sérüléseket.

Az egykori ValóVilág-szereplő több műtéten is átesett, hónapok óta gyógytornásszal dolgozik, szeretne ugyanis mielőbb teljes értékű életet élni és újra munkába állni.

Olyanokkal riogattak engem, hogy egy év lesz a felépülésem, és járni sem fogok tudni még legalább fél évig. Ahhoz képest nagyon jól állok

mondta Béres a Fókusz stábjának.

Mostanra már mankó nélkül is tud járni, illetve a gerincmerevítő fűzőjét sem kell viselnie, ez pedig szerinte egyedül annak köszönhető, hogy idejében elkezdte a rehabilitációt, és a kezdetektől szorgosan végzi a szükséges gyakorlatokat. Amit tud, gyógytornász segítsége nélkül is.

Mint mondja, soha többé nem akarja magát abban az állapotban látni, ahogyan hazatért a kórházból: 45 kilóra fogyva, leépülve. Ami a történteket illeti, Béres úgy érzi, a baleset által sokkal erősebb lett lelkileg, utólag már nem is érti, miért vett részt a szeánszon egy akkor nagy dolognak vélt butaság miatt: realizálta, mennyire jó életet is él.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik