Élet-Stílus

Bérelt kocsiban felejtette egyéves unokáját a floridai nagypapa

Tűző napon állt az autó, amiben a gyerek ült.

Súlyos árat fizetett egy floridai férfi a feledékenységéért.

David Towner október 10-én visszavitt egy bérelt kocsit a Daytona Beach Nemzetközi Repülőtérre, ahol később felvette őt a lánya, hogy hazavigye. Mivel a 62 éves nagypapa vigyázott egyéves unokájára, a beszállás után az első kérdés természetesen az volt, hogy hol a pici, de Towner biztosította lányát, hogy a gyermek az otthonában van, és lakótársa vigyáz rá.

Eközben a repülőtéren az autókölcsönző cég egyik munkatársa készült kitakarítani a férfi által visszavitt kocsit, és észrevette, hogy az egyéves kislány zokog a hátsó ülésen. Ha sokkal később vizsgálják át a kocsit, nem kizárt, hogy tragédia történik, ugyanis a repülőtéren 26 fok volt, és az autó a tűző napon állt.

A gyerek háromnegyed órán át ült a kocsiba zárva.

A kislányt megvizsgálták az orvosok, de szerencsére az ijedtségen kívül nem esett baja – írja a Mirror brit bulvárlap. A nagypapát nem tudták elérni az autókölcsönző munkatársai, a gyerekért a rendőrök jöttek. Eközben már a kislány anyukája – miután döbbenten vette észre, hogy nincs ott a lánya, ahol Towner mondta – tárcsázta a 911-es segélyhívószámot, és úton volt a repülőtérre.

David Townert az eset után letartóztatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik