Élet-Stílus

Pornófilmet forgatott az amerikai politikus, hogy ne csak szavakkal kampányoljon

Mike Itkis nyáron töltötte fel a kétszereplős alkotást a PornHubra.

Vannak politikusok, akik csak puszta szavakkal operálnak és ígérgetnek – és van Mike Itkis.

A New York-i független kongresszusi jelölt még 2021-ben forgatta le a pornóvideót, idén nyáron pedig feltöltötte a PornHubra, méghozzá azzal a céllal, hogy ily módon indítsa be a társadalmi párbeszédet olyan fontos kérdésekről, mint például a szexmunka legalizálása – amely az egyik eleme „szexpozitív” kampányának.

A Jerrold Nadler székéért induló, magát liberális független jelöltnek nevező politikus Nicole Sage pornószínésznővel látható a filmben, és – ahogy a felnőttfilmről először hírt adó City & State-nek elmondta – ha simán csak beszélt volna a témáról, azzal nem tudta volna meg igazán bemutatni elkötelezettségét.

A hírt a pornós is megosztotta saját Instagram-oldalán:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Sage (@thenicolesage) által megosztott bejegyzés


Az 53 éves politikus a „szexpozitivitás előmozdítása” mellett olyan témákra hegyezi ki a kampányát, mint a szexuális jogok védelme, a házasságba való állami beavatkozás megszüntetése, az abortusz legalizálása. Itkis szerint a férfiakat nem szabadna arra kötelezni, hogy előzetes megállapodás nélkül gyerektartást kelljen fizetniük biológiai gyermekeik után.

Itkis azt is elárulta, hogy ez volt az első alkalom, hogy kamera előtt szexelt, nem tartja magát exhibicionistának, sőt: nagyon is introvertált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik