Élet-Stílus

„Nem kell nyalni a seggüket, mert rohadtul beleálltak a csajodba“ – Bíró Bea zokon vette, hogy Törőcsik Dani Mészáros Norinával barátkozott

RTL Klub
RTL Klub
Veszekedés lett a dologból.

Bíró Bea és Young G csúnyán összebalhéztak egy játék végén a Nyerő Páros tegnap esti adásában, és bár később próbálták megbeszélni a dolgot, ez nem igazán sikerült.

Kapcsolódó
Nyerő Páros: Bíró Bea és Young G csúnyán összebalhéztak
„Szerintem téged tudod mi zavar? Hogy egy kurva jó csaj vagyok, és ki merek állni a véleményemért.”

A villába az esti órákban levél érkezett, melyben előre összeállították, mely két celebnek kell összeülnie egy beszélgetés erejéig. Törőcsik Daninak Mészáros Norinával kellett beszélgetnie, a színész pedig azzal kezdett, hogy ismerkedős kérdéseket tett fel Young G feleségének, csak ezután tért rá a konfliktusra, amiben megvédte a párját, mondván, Bíró egyáltalán nem rossz ember.

A beszélgetések végén Törőcsik és párja visszatértek a szobájukba, ahol összevesztek, a modell ugyanis sérelmezte, hogy az Éjjel-nappal Budapest színésze barátkozott Mészárossal ahelyett, hogy rögtön őt vette volna a védelmébe.

Bíró szerint a verseny 18. napján a párjának nem az lett volna a feladata, hogy megismerkedjen egy másik versenyzővel, már csak azért sem, mert megbántották őt.

Nem kell nyalni a seggüket, mert rohadtul beleálltak a csajodba

– mondta a modell, mire Törőcsik azt kérdezte tőle, szerinte hazudik-e, amikor azt mondja, kiállt mellette a beszélgetés során.

– Te engem teljesen hülyének nézel? Komolyan kérdezem.
– Hát, szerelmem, nem tudom. Leülsz…
– Úgy jöttem vissza, hogy már megint úgy nézel rám… én nem akarom ezt! Nem csak mással, veled se akarok konfrontálódni! Elegem van! Nem érdekel! Rohadjon meg ez a játék, hogyha éppen az van. Hagyjatok már engem úgy létezni, ahogy vagyok!

Bíró ezután arról beszélt, hogy ő fordított esetben nem ismerkedéssel kezdte volna a beszélgetést, hanem megkérdezte volna, mi történt a szóban forgó feladatban, csak után koccintott volna.

Én érted a tűzbe mennék Megölnék bárkit, aki rád bármit mond

– mondta a modell.

A veszekedés tovább folytatódott, Törőcsik Dani végül inkább ki is ment a szobából, és magára hagyta a párját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik