Élet-Stílus

Caramel a házasságáról: Sugárban hánynék magamtól, ha valaha másnak csapnám a szelet

Olajos Piroska
Olajos Piroska
Az énekes szerint nincs szánalmasabb dolog a megcsalásnál.

Molnár Ferenc Caramel és kedvese, Szilágyi Szilvi 11 éve alkotnak egy párt, hét évvel ezelőtt házasodtak össze. Év végére várják második közös gyereküket, kislányuk, Szofi 2014-ben született.

Kapcsolódó
Kisfiút vár Caramel felesége, Szilágyi Szilvi
Kislányuk mellé érkezik egy kisfiú.

Az énekes nemrég a Story magazinnak adott interjút, melyben elmondta, szerinte a szerelem sok év után is meg tud maradni egy kapcsolatban, ha a felek nem az önös érdekeiket, hanem a párjuk boldogságát tartják szem előtt. Kijelentette továbbá, el sem tudná képzelni, hogy valaha megcsalja a feleségét.

Szerintem a legszánalmasabb dolog félremenni, kiváltképp, ha valaki házas. Sugárban hánynék magamtól, ha valaha másnak csapnám a szelet. Szerintem ilyet a frusztrált kisgyerekek csinálnak. Tudom, sokan azért választják ezt a szakmát, hogy nagy kanállal falják az életet, mert egyébként, ha nem lennének ismertek, lehet, a feleségük se állt volna velük szóba. Meg sok más magyarázkodást is hallottam már, de szerintem egyszerűen csak tükörbe kéne nézni

– magyarázta.

Az énekes hozzátette, nagyon boldogok Szilágyi Szilvivel, el sem akar gondolkozni azon, hogy esetleg nem egymás mellett öregszenek majd meg.

Én nem véletlenül házasodtam meg hét éve. Mi egy életre mondtuk ki az igent Szilvivel, és tűzön-vízen át kitartunk egymás mellett. Ma is szerelmesek vagyunk, szenvedéllyel szeretjük egymást, és hiszem, hogy ez egy életen át így lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik