Élet-Stílus

Gáspár Evelin: A kamera egy ördögi dolog, ami előtt az emberek nagy része felvesz különböző szerepeket

TV2
TV2
A kedvesével együtt arra törekedtek, hogy önmagukat adják a hamarosan kezdődő Párharcban.

Gáspár Evelin és kedvese, Varga Attila jövő héttől a Párharc című műsorban versenyeznek majd együtt, melynek kapcsán Gáspár Győző lánya az nlc-nek mesélt.

Kapcsolódó

Mint mondta, azért vállalták a műsort, hogy próbára tegyék a kapcsolatukat, szerinte ugyanis ha jól működnek együtt, az megerősíti a viszonyukat, ha pedig nincsenek egy hullámhosszon, a problémáik is megmutatkoznak. Mindenek felett viszont arra törekedtek, hogy önmagukat adják a képernyőn is.

A kamera egy ördögi dolog, ami előtt az emberek nagy része felvesz különböző szerepeket, amiknek köze nincs a valós énjükhöz. Nekem van már egyfajta rutinom, ezért ennek elébe megyek és nem játszom meg magam. A párom is egy olyan ember, hogy ami a szívén, az a száján. Bevallom, vannak olyan játékok, amiben szerepelhettünk volna jobban, de semmit nem csinálnék másképp

– mondta.

Gáspár hozzátette, a kedvese kezdetben kényelmetlenül érezte magát a kamera előtt, és azzal vádolta őt, hogy bohócot csinált belőle.

Mondtam neki, hogy ez nem így van, ő magát adta végig, a nézők pedig ezért fogják szeretni, vagy nem szeretni. Én már tisztában vagyok vele ennyi év után, hogy mindenkinek nem tudok megfelelni és igazából nem is akarok. Neki ezt még el kell fogadnia, át kell kattintania az agyát

– magyarázta a híresség, aki szerint sokkal jobb, ha egy celeb megosztó, hiszen ha túlságosan szeretik vagy éppen utálják, egy idő után nem lesz már érdekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik