Élet-Stílus

Csúnyán kiakadt egy Hooters-pincérnő egy férfi vendégre, aki randi közben akart számot cserélni vele

Mondjuk, nem annyira meglepő húzás ez egy olyan férfitől, aki a forrónadrágos pincérnőiről híres étteremláncba viszi randizni a párját.

Annyira felháborodott a Dallas belvárosában található Hooters egyik pincérnője azon, amikor egy látszólag a barátnőjével randin lévő férfi vendég a borravalóval együtt a telefonszámát is átnyújtotta neki, hogy a férfi hűtlenségi szándékát leleplezendő megosztott egy TikTok-videót az esetről – írja az indy100.

Ha te és a barátod elmentetek a Stars meccsére Dallas belvárosában, és utána eljöttetek a Dallas belvárosában található Hooters-be is, és én voltam a pincérnőtök, akkor nem tudom, hogy a fenébe csinálta ezt a barátod. De le fogom leplezni

– kezdi az étteremben rögzített monológját a Jody Tavares néven tiktokozó fiatal pincérnő, majd megmutatja a még becsomagolt állapotban lévő nedves törlőkendőt, amire a a férfi felírta a számát, és a fizetéskor a pénzzel együtt átadta neki. Aztán felolvassa a telefonszám első pár számjegyét, majd arról beszél, hogy elege van az olyan pofátlan férfiakból, akik még aközben is ezt csinálják, hogy randin vannak a barátnőjükkel.

@jodylynntavares

♬ original sound - Jody Tavares

A videó két napja került fel a közösségi oldalra, azóta 1,8 millió alkalommal játszották le, és több mint 200 ezer felhasználó lájkolta is.

Tavares később a posztja kommentszekciójában elárulta követőinek, hogy a férfi azzal védekezett, nem a barátnője, hanem a lánytestvére volt vele az étteremben. Azonban ez nemcsak őt, hanem a kommentelőket sem győzte meg.

„De ha a húga volt, miért próbálta eltitkolni? Miért nem írta egyszerűen egy szalvétára vagy a nyugtára?” – írta az egyik értetlenkedő kommentelő. Egy másik pedig ezt írta Taveresnek: „Talán ha nem lett volna ilyen felületes, akkor tudtad volna, hogy a nővére volt, mi a fene baj van a férfiakkal”.

Egy harmadik hozzászóló viszont azzal próbálta árnyalni a képet, hogy az ő testvére is mindig nagyon furcsán viselkedik, amikor a jelenlétében próbál rányomulni valakire:

A bátyám is csinálja. Furcsán, gyanúsan viselkedik, és próbál titkolózni, mert azt hiszi, hogy valami kínosat fogok mondani. Amit meg is fogok tenni

– fogalmazott a testvéri szeretet jegyében a komment írója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik