Élet-Stílus

Elképesztő bűnügyre derült fény, miután párkapcsolati erőszak miatt rendőrt hívott egy nő

Aitor Diago / Getty Images
Aitor Diago / Getty Images
Rendőrt hívott az otthonába egy nő október 8-án. Azt állította, a férje bántalmazta, de egy kamera felvétele egészen másról tanúskodott.

Párkapcsolaton belüli erőszak miatt hívott rendőrt utahi otthonába szombat éjjel a 35 éves Rachelle Clingo Walker. A nő azt állította, a férje bántalmazta: többször is megütötte a bal oldalát és a jobb karját. A férj egy egészen más történetet adott elő, csakhogy ő videófelvétellel tudta bizonyítani az igazát – írja egy helyi hírportál.

A rendőrség nem árulta el, hogy egy biztonsági kamera felvételéről van-e szó, vagy a férj, esetleg egy harmadik ember készítette-e a videót. Azt azonban részletesen leírják, hogy a felvételen az látható, ahogy Walker mindent megtesz azért, hogy előcsalogassa a férje „másik személyiségét”.

A házaspár már ágyban feküdt, amikor a nő, először mintha valamiféle varázsigéket olvasott volna a férjére, majd megragadta és szorongatni kezdte a karjait, körmeivel mélyen a férje bőrébe vájt. A férfi erre védekező pózt vett fel és azt kérdezgette a feleségétől, hogy miért csinálja ezt? A nő kikelt az ágyból, megragadott egy hatalmas ollót és azzal fenyegette a férfit, hogy meg fogja szurkálni. A férfi védekező pózban feküdt, a nő pedig ott állt fölötte a feje fölé emelt ollóval.

Az incidens idején négy gyerek aludt a lakásban, akik felébredtek a hangzavarra. A férj ekkor elhagyta a szobát, a nő pedig hívta a rendőrséget. Miután a kiérkező rendőrök megnézték a videót, a feljelentő nőt tartóztatták le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik