Élet-Stílus

Kaley Cuocónak volt egy lovasbalesete, ami után a lába amputálása is valós lehetőség volt

Robert Laberge / Getty Images for Masters Grand Slam Indoor
Robert Laberge / Getty Images for Masters Grand Slam Indoor
Nagy volt a baj 2010-ben.

Kaley Cuocóról amiatt számoltunk be szerda reggel, mert kiderült, hogy a 36 éves színésznő első gyerekét várja párjától.

Kapcsolódó
Kaley Cuoco az első gyerekét várja
Kislány érkezik majd a családba.

Cuocónak nemrég megjelent egy önéletrajzi ihletésű könyve, a The Big Bang Theory: The Definitive. A színésznő itt írt arról, hogy 2010-ben volt egy csúnya lovasbalesete. Los Angelesben lovagolt, amikor lepottyant az állatról. A ló próbált a színésznőn keresztül ugrani, de véletlenül a bal lábára taposott, így kórházba szállították Cuocót. A könyvben erről Chuck Lorre, az Agymenők sorozat írója mesélt részletesen, hiszen ő sietett Cuoco segítségére.

Kaley elveszíthette volna a lábát. Csodák sorozata volt, ami lehetővé tette számunkra, hogy túljussunk ezen, és hogy egészségesen jöjjön ki a dologból. Gyorsan meg kellett állítani a fertőzést, mert a lába tárva-nyitva volt konkrétan.

Lorre ismert egy jó orvost, akitől segítséget kértek. A legjobb sebészek műtötték meg a színésznőt. Cuoco úgy emlékszik, alá kellett írnia műtét előtt egy orvosi nyilatkozatot, melyben az állt, beleegyezik abba, hogy amennyiben nincs más megoldás, amputálják a lábát.

Minden jól végződött, és egy héttel később már dolgoztam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik