Élet-Stílus

Erdélyi Mónika a kétlaki életről: Tervezgetjük, igazából ebben a pillanatban is meg tudnánk oldani

TV2
TV2
A lánya az Egyesült Államokba vágyna, ő viszont szeretne Európán belül maradni.

Erdélyi Mónika nemrég a Blikknek adott interjút, melyben elmondta, ha izgalmas tévés felkérést kap, szívesen vállalja a szereplést, de nem várja görcsösen a feldatokat, hiszen a médián kívül is mindig volt más, biztos megélhetése.

Az egykori műsorvezető jelenleg a kétlaki élet gondolatával kacérkodik, a lányával, Mollival ugyanis imádnak utazni. Végleg nem akar elköltözni Magyarországról, hiszen sok szerette él itt, de Európán belül szívesen berendezkedve egy másik országban is.

Egyre többet beszélünk róla és tervezgetjük, igazából ebben a pillanatban is meg tudnánk oldani. Meg is fogjuk valósítani valamikor. A lányom Amerikába költözne a legszívesebben, én viszont nem mennék olyan messzire, maradnék azért Európán belül

– magyarázta a lapnak, hozzátéve: Spanyolország, Olaszország és Svédország is szóba jöhet, mint lehetséges otthon.

A költözésnek voltaképpen csak egy akadálya van, mégpedig az, hogy Molli még középiskolás, de Erdélyi szerint ezt is meg lehetne oldani, ha a lánya magántanuló lenne.

Csak egy kósza gondolat volt, mert amúgy ő nagyon szereti az iskolát, az osztálytársait és a tanárait is. Ha viszont magántanuló lenne, tényleg annyit utazhatnánk, amennyit akarnánk. Meglátjuk… Az egyetemet viszont tényleg szeretné külföldön elkezdeni. Szerintem fogunk is pályázni valamilyen lehetőségre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik