Élet-Stílus

Ázsia Expressz: Kiss Ernő Zsolt felesége nem beszélt angolul, így Gelencsér Tímeáék az orruk előtt nyúlták le a fuvarjukat

„És nézd meg, ezzel vagyunk az úton, nem azzal, hogy jó, tessék, menjél előre, nyugodtan, idősebb vagy, mit tudom én!”

Az Ázsia Expressz kedd esti adásában fuvart kellett szerezniük a celebeknek, ami többeknek okozott nehéz perceket. Kiss Ernő Zsolt és felesége, Nyári Darinka hangosan össze is vitatkoztak, miután Gelencsér Tímeáék az orruk elől nyúlták le a kocsit, amit kinéztek maguknak.

Kapcsolódó

Az autóhoz a színész felesége, Gelencsér és a csapattársa, Balogh Szimóna együtt szaladtak oda, és mivel Nyári nem tudott megszólalni angolul, a lányok közölték a sofőrrel, hogy ketten vannak, elvinné-e őket Petrába, amire a férfi igent mondott.

Amíg Gelencsérék éppen bepakoltak a kocsiba, Kissék valamivel odébb össze is vesztek a történteken.

– Melyikünk beszél angolul?
– Tudom. Tök mindegy, megfogod és nem engeded a lányokat! Te voltál ott elsőnek, ezt mondtam! Ez egy verseny!
– Tényleg nem hiszlek el! Akkor cseréljünk helyet, és beszélj te!
– Akkor cseréljünk helyet, légy szíves! Ez van!

– hangzott a szóváltás, ami után Nyári közölte a férjével, hogy „egyébként most utálja”.

Konkrétan majdnem ott voltam, hogy átadom a Darinkának, mert hogy minek. De úgy voltam vele, hogy tudod mit? Nem! Pofátlan leszek. Nincs más módja ennek a dolognak, csak az, hogy kicsit ki kell vetkőznünk magunkból, és pofátlannak lenni. Muszáj. Nekem van egy ilyen énem, ez kell hozzá. Nyomassuk. És nézd meg, ezzel vagyunk az úton, nem azzal, hogy jó, tessék, menjél előre, nyugodtan, idősebb vagy, mit tudom én!

– magyarázta Balogh Gelencsérnek az autóban ülve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik