Élet-Stílus

Majka kielemezte Cristiano Ronaldót: Nem tesz már jót a Manchester Unitednek

arena4
arena4
Akkor még nem tudhatta, hogy a portugál játékos győztes gólt rúg majd a hétvégén.

Az Arena4 sportcsatorna stúdiójában tűnt fel Majka, aki Monoki Lehel műsorvezető, Bánki József és Juhár Tamás exfutballisták társaságában elemezte ki Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál sztárjának jelenlegi formáját. A rapper közismerten manchesteri szimpatizáns évek óta, ő úgy látja, a 7-es mezben játszó portugál már többet árt, mint használ jelenlegi csapatának.

Ronaldo a világ valaha élt egyik legjobb játékosa a Messi és a brazil Ronaldo után. Ő a harmadik kábé a sorban. Alapjában véve nem tesz ő jót ennek a csapatnak: lassabb, körülményesebb, mint fénykorában. Olyan respektje van a fiatalok előtt, amikor döntenie kéne a fiataloknak, hogy kit válasszanak a labdával, akkor odaadod annak, aki a Ronaldo? Nyilván neki passzolok. A Ronaldo a valaha élt egyik legnagyobb játékos, de sose csíptem benne azt már legelső manchesteri pályafutása során sem, hogy ő azért sokkal jobban szeretné, ha rúgna három gólt és kikapjon a csapat, minthogy nyerjenek kettő góllal, és ő ne rúgjon gólt.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Manchester United pont a portugál csatár góljával nyerte meg legutóbbi meccsét az Everton vendégeként, ahol CR megszerezte klubszínekben lőtt 700. gólját.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik