Élet-Stílus

Videón, ahogy horrormaszkban rémisztgetik a zokogó bölcsődéseket a gondozók

Rettenetes felvételek készültek a Mississippi államban található intézményben.

A közösségi oldalakon terjedő felkavaró videók miatt vizsgálódnak a hatóságok Mississippi államban. Mindkét felvétel a Hamilton településen található Lil’ Blessings Child Care & Learning Center nevű bölcsödében készült, az egyik még szeptemberben, a másik október 4-én.

A videókon egy gondozó a Sikoly című horrorfilmből ismert álarcban ijesztgeti a gyerekeket, méghozzá egészen különös kegyetlenséggel: az arcukba hajol és centikről üvölt azokra a kicsikre, akikről egy kollégája (pontosabban már csak exkollégája) azt mondja, hogy rosszul viselkedtek vagy nem pakoltak el.

A gyerekek zokognak a rettegéstől és a megfélemlítéstől.

Sheila Sanders, aki 1987 óta dolgozik a bölcsödében, és 20 éve tulajdonosa az intézménynek, a Northeast Mississippi Daily Journal című lapnak elmondta: október 5-én szerzett tudomást a bölcsödében történtekről. Mivel az ilyesfajta viselkedés természetesen nem tolerálható az intézményben, négy érintett dolgozót azonnali hatállyal elbocsátottak. Mississippi állam egészségügyi minisztériuma vizsgálatot indított, és a Monroe megyei sheriff hivatala is nyomoz az ügyben.

Mutatjuk az egyik bölcsődei felvételt; a videó egyeseknek felkavaró lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik