Élet-Stílus

Polgár Tünde kiállt a tanárok mellett: Az a fontos, hogy a következő generáció csak magolni tudjon, mert csak helyettesítő tanár van?

Jól látható jelét is adta ennek.

Polgár Tünde kockás ingben jelentkezett be új Instagram-videójában, ahol kitért az országot megmozdító pedagógussztrájkra. Ahogy videójában kezdi, ő nem lenne az, aki, ha nem lettek volna elhivatott tanárai.

Te hol lennél, ha nem lettek volna jó tanáraid annak idején? És hol lesz a következő generáció, ha nem lesznek jó, elhivatott tanáraik? Le kéne picit róni a tiszteletünket, át kéne gondolni, hogy igen, ők nem a pénzért választották ezt a pályát. Ők hitvallást választottak. Talán az anyagiakkal kifejezhetjük a tiszteletünket is, hiszen nem csak minket tanítottak, nem csak nekem tanították meg, mik azok a szimbólumok, és mi az, ami fontosak az életben.

Polgár egy fontos kérdést is feltesz a videó végéhez közeledve:

Mi a fontos: hogy a következő generáció csak magolni tudjon, mert csak helyettesítő tanár van? Vagy olyan lelkes pedagógusok tanítsák meg őket az élet fontos dolgaira, amik nincsenek a könyvekben? Én hiszem, hogy a tanárok megérdemlik a szeretetet, a tiszteltet és hogy méltó helyükön kezeljük őket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Polgar Tunde (@polgar_tunde_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik