Élet-Stílus

Bíró Bea: Talán példa lehetek azoknak a nőknek, akikből hiányzik az optimista gondolkodás, önbizalom

rtl
rtl
Küzd az ellen, hogy beleszürküljön a magyar szemléletmódba.

A Nyerő Párosban versenyző Törőcsik Dani párja, Bíró Bea adott interjút az rtl.hu-nak. A modell korábban tizenegy évet élt Hongkongban, a lapnak arról beszélt egyebek között, hogy optimizmusával szeretné inspirálni a magyar nőket. Noha számos olyan kommentet kapott a műsor kapcsán, amit bántónak érzett.

Én nem gondoltam volna, hogy ennyi negatív szemléletű ember van ebben az országban, és hogy gondolkodás nélkül ilyeneket írnak valakinek.

Az influenszerkedésen eddig nem gondolkodott, de úgy érzi, talán volna értelme, részint a pozitív életfelfogása miatt is.

Konkrétan nem gondolkoztam rajta, de szeretnék átadni üzeneteket, főleg a nőknek. Körvonalazódott bennem, hogy mi az, ami a legjobban hiányzik itthon a nők többségéből, ez pedig az optimista gondolkodás és az önbizalom. Talán példa lehetek azoknak a nőknek, akik ezek hiányával küzdenek. Célom, hogy bátorítsam őket, hogy ha hisznek önmagukban, akkor nagyon messzire el tudnak jutni.

Bíró azt mondja, az, hogy 11 évet Magyarországtól távol töltött, alakított a személyiségén. Furcsa neki azt látni, hogy az emberek nem értik, miért örül más örömének, hogy önzetlenül tud támogatni másokat: „Nekem a hazaköltözésem óta az a legnehezebb, hogy ne olvadjak bele ebbe a szemléletbe. A nagy magyar valóság persze engem is megütött, és mindig azt mondtam Daninak, hogy én nem akarok ilyen lenni. Nem akarok mindig panaszkodni, hanem szeretném továbbra is mindenben a jót látni”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik