Élet-Stílus

15 ezer kilométerre költözött hazájától, hogy hozzámenjen egy nála 30 évvel fiatalabb maszáj törzstaghoz

Deborah és férje most egy vályogházban élnek, ahol nincs áram és víz sem.

Deborah Babu nem gondolta, hogy leendő férjével találkozik, amikor 2017 októberében Tanzániába utazott lányával.

A Mirror azt írja, hogy anya és lánya a tengerparton sétáltak, amikor összetalálkoztak két maszáj törzsből származó férfivel.

Egyikük, Saitoty, ajándéktárgyakat kínált neki, amit ők nem akartak elfogadni, viszont szerettek volna készíteni egy közös fotót. Ennek az lett a vége, hogy a kép elkészülte után nem tudtak elszakadni egymástól.

Órákig beszélgettünk, és rájöttünk, hogy rengeteg közös van bennünk, például a humorérzékünk

– mondta Deborah.

A férfi 30 évvel fiatalabb volt az anyukánál, ami úgy tűnt, problémát okozhat a kapcsolatukban.

Boldog, egyedülálló nő voltam, és éreztem úgy, hogy randiznom kellene egy nálam 30 évvel fiatalabb férfivel

– mondta.

Mindenesetre szomorú volt, amikor vissza kellett mennie Kaliforniába. Ezután viszont minden nap beszéltek, és annyira összemelegedtek, hogy Saitoty még azt is mondta, hogy feleségül szeretné venni Deboraht. Később a gyerekei is megismerték és megkedvelték a maszáj férfit, és biztatták anyjukat, hogy házasodjon össze vele.

2018-ban volt az esküvő, amely hagyományos maszáj módon zajlott, idén pedig törvényesen is összekötötték az életüket. Deborah viszont a maszáj nevét használja, ami Nashipai.

Saitotyt azzal vádolták, hogy csak egy zöldkártyaért van velem. Ez nagyon fáj nekem, hisz tudom, hogy nincs sok kedve Amerikában élni

– mondta Deborah.

A pár most együtt él a saját vályogházukban, ahol semmilyen közműszolgáltatás nincsen, tűzet raknak, ha főznének, sütnének, a vizet pedig a közeli folyóból hozzák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik