Élet-Stílus

VV Virág: Nem tudom elképzelni, hogy egy mai fiatalban találjam meg az igazit

Idősebb párt keres, aki tiszteli és nőként megbecsüli őt.

VV Virág és VV Dani tavasszal szakítottak. A húszéves lány a Reggeliben azt mondta, hamar túltette magát a dolgon, és most már egy idősebb férfival tudná elképzelni az életét, 25 év felett keresi a párját.

Nem tudom elképzelni, hogy egy mai fiatalban megtaláljam azt az igazi férfit. Szerintem hiányzik belőlük az, hogy törődjenek a párjukkal, tiszteletlenek

– fogalmazott.

Szerinte eddig mindig rosszfiúkat fogott ki, most viszont már komoly férfit keres, aki tiszteli, szereti, és nőként megbecsüli őt. Most azonban még nem vágyik görcsösen párkapcsolatra.

Nem keresem, kutatom. Úgy vagyok vele, hogy amikor jönnie kell, akkor tényleg majd érezni fogom, hogy ő az igazi. De nem vagyok ráfeszülve a témára, hogy nekem feltétlenül kell egy párkapcsolat, adok időt neki. Szeretnék inkább magammal foglalkozni, és előtérbe helyezni saját magamat, a céljaimat, előre haladni az életben.

A zenei karrierjét illetően azt mondta, nem kizárt, hogy jelentkezik majd még az X-Faktorba, de addig is saját rapszámokat ad ki, de nem olyanokat mint mások.

Szeretem hallgatni az olyan zenéket, amikben ócsárolják a nőket, de én olyan zenéket szeretnék kiadni, amiben nincs semmiféle trágár, csúnya szöveg, bárki hallgathatja nullától százéves korig. Ha be is szólok valakinek, azt se keményen. Szerintem így sokkal jobb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik