Élet-Stílus

Nyerő Páros: Zdroba Patrik sírva agyalt azon, hogy feladja a versenyt

A többi pár győzte meg arról, hogy maradjon.

Na, szerelmem, szerintem kezdjünk el pakolni

– mondta Zdroba Patrik a kedvesének a Nyerő Páros tegnap esti adásában, miután ismét rosszul teljesítettek egy játékban.

Zdrobáék sokadjára kerültek veszélyzónába, ez pedig annyira elkeserítette az X-Faktor egykori énekesét, hogy megpróbálta meggyőzni a párját arról, inkább adják fel a versenyt. Bádoki Betti egy darabig próbált érvelni amellett, hogy miért is lenne érdemes maradniuk, de végül összevesztek, és inkább magára hagyta Zdrobát a kertben.

Ezt követően Hódi Pamela próbált lelket önteni Zdrobába, aki ekkor el is sírta magát, és azt mondta az influenszernek, hogy inkább egyedül szeretne lenni egy kicsit. Később a többi pár is összegyűlt a kertben, végül Bíró Beának sikerült meggyőznie, hogy ne adja fel a versenyt.

Picit azért rosszul esett, hogy nekem annyit kellett győzködnöm, és bármit tehetek… ezt sokszor mondom otthon is, hogy kicsit azt szoktam érezni, hogy nem fontos az én véleményem. Miért mindig egy második meg harmadik ember tudja megerősíteni abban, amit már előtte én is elmondtam százszor?

– reagált utólag a történtekre Bádoki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik