Élet-Stílus

Alec Baldwin peren kívül egyezett meg az általa véletlenül lelőtt operatőr családjával

Mark Sagliocco / Getty Images for National Geographic
Mark Sagliocco / Getty Images for National Geographic
A Rust forgatása is folytatódik, az elhunyt Halyna Hutchins férje, Matthew Hutchins lesz executive producer.

Alec Baldwin tavaly októberben forgatott a stábjával a Rust című filmhez, amikor egy kellékfegyverrel halálosan megsebesítette Halyna Hutchins operatőrnőt. A lövedék a rendezőt is eltalálta, de ő túlélte az esetet.

Kapcsolódó

Baldwint (és a stáb más tagjait) azóta többen beperelték, köztük az áldozat családja is, akikkel időközben sikerült peren kívül megegyeznie. Minderről az Instagram-oldalán számolt be a színész.

Örömmel jelentjük be, hogy a mai napon lezárult a Halyna Hutchins operatőr családjának nevében benyújtott polgári ügy. E nehéz folyamat során mindenki megőrizte sajátos vágyát, hogy azt tegye, ami Halyna fiának a legjobb. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki hozzájárult ennek a tragikus és fájdalmas helyzetnek a megoldásához

– írta közleményében Baldwin.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) által megosztott bejegyzés

Az egyezség részleteit nem hozták nyilvánosságra, Halyna Hutchins férje, Matthew Hutchins viszont arról számolt be, hogy a Rust forgatása jövő januárban folytatódik, ő lesz a film executive producere – írja a Deadline.

Nem áll szándékomban vádaskodni vagy hibáztatni (a producereket vagy Mr. Baldwint). Mindannyian úgy gondoljuk, hogy Halyna halála egy szörnyű baleset volt. Hálás vagyok, hogy a producerek és a szórakoztató közösség összefogott, hogy tisztelegjenek Halyna utolsó munkája előtt

– nyilatkozta Matthew Hutchins.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik