Élet-Stílus

Vizsgálják, hogy az új TikTok-őrület miatt halt-e meg egy 12 éves ausztrál fiú

A közösségi oldalon terjed egy kihívás, amely arra biztatja a fiatalokat, hogy autós üldözést folytassanak a rendőrökkel.

Egy 12 éves fiú ellopott egy Holden Barinát, majd nekiment egy közlekedési lámpának Ausztráliában, a Sydneytől délre fekvő Wollongongban. Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, senkit nem találtak az összeroncsolódott autóban – írja a Daily Mail.

Fél órával később egy családi házhoz hívták a mentőket, kiderült, hogy a balesetet szenvedett 12 éves fiú miatt kértek segítséget, akinek súlyos sérülései voltak. A mentők kórházba vitték a fiút, de az életét már nem sikerült megmenteni.

Kiderült, a fiú nem otthon volt, hanem az egyik barátjánál, ő hívta ki a mentőket is.

Az ausztrál rendőrség azt közölte, hogy vizsgálják, hogy a baleset összefügg-e egy új őrülettel, ami a TikTokon kezdett terjedni. Ebben arra biztatják a sokszor 10 év alatt fiatalokat, hogy autót lopjanak vagy folytassanak autós üldözést a rendőrökkel.

Egyelőre még nem fedeztek fel egyértelmű kapcsolatot a trend és a fiú halála között, ahogy azt sem tudják még, hogy a fiúnak köze van a balesethez. Csak az biztos, hogy ellopta az autót, és hogy később a barátja házában volt, mielőtt meghalt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik