Élet-Stílus

Naomi Wattsnak azt mondták, véget ér a karrierje, amikor dughatatlanná válik 40 évesen

Todd Owyoung / NBC via Getty Images
Todd Owyoung / NBC via Getty Images
Ennek már két évtizede.

A most 54 éves Naomi Watts 33 éves korában kapta azt a kéretlen kommentet, hogy hamarosan véget érhet a színészi pályafutása. Ekkoriban mutatták be A sötétség útja – Mulholland Drive című filmjét, amit David Lynch rendezett.

Azt mondták nekem, »Jobb, ha belehúzol, mert 40 éves korodban mindennek vége szakad, mikor dughatatlanná válsz«. Én meg úgy voltam vele, hogy »Mi? Mit jelent ez egyáltalán?«. Aztán belegondolsz, és eszedbe jut, hogy »Ó, tényleg. Mikor már nem tudsz szaporodni, már nem működnek ezek a szerveid, akkor többé nem vagy szexi, szóval nem fognak alkalmazni«. Az egész annyira feldühített

fogalmazott a színésznő, aki arról is beszélt, szerinte a szórakoztatóipar hogyan tudná jobban támogatni a nőket, miután elértek egy bizonyos életkort.

Ez egy nagyon kínos beszélgetés, mert az első naptól kezdve zajlik az öregedési folyamatunk. Ez olyasvalami, amivel mindannyiunknak meg kell békélnünk, és a nőknek sokkal inkább, mint a férfiaknak. Arról alig beszélünk, hogy a férfiak öregszenek. Az ő ősz hajuk sosem téma. Vagy ha igen, akkor úgy, hogy ők egyre jóképűbbek, kívánatosak, és erősebbek lesznek tőle. És mitől erősebbek? Mert felhalmoztak egy csomó tapasztalatot. Ugyanígy kellene gondolkodnunk a nők esetében is. Ebben a korban mi is fontos és erős tapasztalatokat szereztünk, amelyekre büszkének kéne lennünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik