Élet-Stílus

Muri Enikő házasságra és gyerekre vágyik, Tóth Szabi még bizonytalan

RTL Klub
RTL Klub
Nem teljesen egyezik a véleményük az esküvő és a családalapítás terén.

Muri Enikő és Tóth Szabi, a Sugarloaf együttes tagjai házasságról, gyermekvállalásról és a félelmeikről beszéltek a Palikék világa Youtube-csatorna Három igazság című műsorának legújabb epizódjában.

Tóth Szabi volt már korábban házas, és van egy 14 éves fia is, míg Muri Enikő életéből mindez eddig kimaradt, de bízik benne, hogy ez idővel megváltozik majd.

Hiszek a házasság intézményében. Nyíregyházi lány vagyok, és mindig azt láttam, hogy szerelem van, esküvő van, gyerek van, boldogság van. El sem tudnám képzelni az életemet anélkül, hogy legalább egyszer ne menjek férjhez

– fogalmazott az énekesnő, aki bár olykor úgy gondolja, a szerelemhez nem feltétlen kell esküvő, de valahogy azt érzi, hogy ha ő megházasodna, akkor az neki működne.

Párjával is szokott erről a témáról beszélni.

Általában én hozom fel, ő egy kicsit vonakodósabb. Mondjuk ki minden szépítés nélkül: ő ezen már túl van, ahogy túl van a gyermekáldáson is. Neki ez újdonságot nem okoz, ellenben nagyon sokszor elmondja, hogy »én azt szeretném, hogy te boldog legyél mellettem, és ha erre vágysz, igyekszem ezt neked megadni«, de ő egy olyan férfi, akinek a házasság nem annyira fontos. Nem annyira romantikus, nem annyira bújós, nem annyira becézgetős, máshogy fejezi ki a szeretetét, nem azzal, hogy megkéri a kezem. Én ezt elfogadtam, és nekem nincs ezzel az égegyadta világon semmi bajom… Na jó, néha van, de le tudom nyelni.

Tóth Szabi más választ adott a kérdésre.

Nem leszek ezzel szimpatikus, szerintem, de annyira nem hiszek a házasság intézményében. Attól, hogy van egy papírunk valamiről, az nem változtat azon, hogy mi hogyan állunk egymáshoz. Tehát asszonynak, férjnek, feleségnek lehetne hívni az embert bármikor egy párkapcsolatban

– mondta.

Nem tartja magát házasságellenesnek, hiszen több mint tíz évig volt házas korábban, de akkoriban sem hitt benne, csak a gyerekvállalás miatt vette el volt feleségét. „Tudom, hogy a nőknek ez nagyon fontos, mert habosbabos ruha, egy este, ami csak róluk szól, meg satöbbi…” – tette hozzá. Tisztában van azzal, hogy párjánál már időszerű lenne egy lánykérés.

Úgy vagyok vele, hogy soha ne mondd, hogy soha. De nem érzem az indokoltságát jelen pillanatban, és ezt ő tudja. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretném eléggé, vagy bármi problémánk lenne egymással, hanem hogy ez most nem egy olyan történet, aminek meg kell történnie

– fogalmazott a zenész.

Muri Enikő azt is elárulta, neki a gyerekvállaláshoz nem feltétlen szükséges a házasság.

Csúnyán mondva: a kettő közül nekem inkább a gyerek a fontosabb. Az esküvő inkább csak a ráadás lenne a végén. Nekem a gyermekáldás már jó pár éve a fejemben van. Nagyon dúlnak bennem az anyai ösztönök, szeretem őt is, a szüleimet és a szűk családomat is, mindenkit szeretek, de bennem már burjánzik egy olyan szeretet, amit hiába adnék át a páromnak, a szerelmemnek, nem úgy tudom átadni. Egy anyai gondoskodás, anyai szeretet van bennem. Meg sem tudom nagyon fogalmazni, de érzem, hogy jönne ki belőlem. A gyerek még várat magára, de nagyon pozitívan állok hozzá, és nagyon az van bennem, hogy érzem már, hogy lassan jönni fog

– magyarázta az énekesnő.

Párja sincs ellene, hogy gyerekük szülessen, de úgy gondolja, anyagilag jobban meg kell alapozniuk a gyermek érkezésének feltételeit. Ráadásul szerinte Muri Enikő még nincs teljesen kész az anyaságra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik