Élet-Stílus

Majdnem lincselés lett a vége a horgászversenynek

Súlyokkal csaltak a győztesek.

Pénteken tartották meg a Lake Erie Walleye Trail horgászversenyt Ohióban, ahol Chase Cominsky és Jake Runyan állhatott volna fel a dobogó legfelső fokára a mérlegelés után – írja a CBS News.

Csakhogy közben egy másik versenyző megkérdőjelezte Runyan és Cominsky eredményét. Itt meg is szakadt a Facebook-élő, egy másik videóban pedig már az látható, ahogy elszabadulnak az indulatok, mikor az egyik nyertes halát felvágják és súlyokat és más halak filéit találják bennük. A többi halat is felvágják, mindegyikben volt valamilyen tárgy, amivel növelték a fogások súlyát.

Ahogy átnézik a halakat, a tömeg egyre felháborodottabb, felhozzák, hogy a két versenyzőt már korábban is vádolták csalással, valamint azzal fenyegetik őket, hogy kihívják a rendőröket, mert a két férfi több ezer dollárt lopott el lényegében a többiektől az előző megmérettetéseken (a képek alapján a rendőrök végül ki is érkeztek a helyszínre).

A versenyigazgató, Jason Fischer aztán kirakott egy Facebook-bejegyzést, amiben arról ír, hogy Runyant és Cominskyt megfosztották a győzelmüktől, megnevezte a valós győzteseket és elnézést kért mindenkitől, hogy ilyen előfordulhatott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik