Élet-Stílus

Curtis a Celeb vagyok, ments ki innen!-ről: Az egyik fő cél, hogy lefogyjak

RTL Klub
RTL Klub
Pókokkal viszont nem szeretne összefutni a dzsungelben.

Hamarosan indul a Celeb vagyok, ments ki innen! idei évada, ahol Curtis is a versenyzők között lesz. A rapper a Blikknek mesélt arról, hogy már várja, hogy maga mögött hagyhassa a rohanó világot és végre elvegyék tőle a telefonját, elmondása szerint ugyanis állandóan a mobilját bújja. Egyik fő célja továbbá az, hogy fogyjon a verseny alatt.

Kapcsolódó

Az egyik fő cél – és ez biztos elérhető, mert nem nagyon lesz kaja –, hogy lefogyjak. Szörnyen nézek ki, 108 kiló vagyok, és legalább kilencvenre le kéne mennem. Százig szerintem kint is eljutok majd, aztán itthon edzésbe állok. Egy ilyen műsor, a vadregényes környezettel, kisimítja az idegpályákat, és ez a legfontosabb

– magyarázta Curtis, aki bár biztos abban, hogy a párja és a kisfia hiányoznak majd neki, szerinte testi, szellemi és lelki megtisztulás vár rá a dzsungelben.

A rapper azt is elárulta a lapnak, hogy a magasság mellett a pókoktól is retteg.

Otthon is tartom a tisztes távolságot tőlük, igazi „gengszterrapperesen” anno anyukámat, most meg a páromat kérem, hogy tüntesse el a soklábúakat a szobából. Inkább szembenézek az egész Fradi-táborral, csak pókkal ne találkozzak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik