Élet-Stílus

Rába Timi elkísérte lányát az egyetem első napján, az órákra is beült volna, de azt már nem engedte

A mai napig kikíséri lányát az öt percre lévő buszmegállóba.

Rába Timi a 20 éves lányával, a joghallgató Tóbiás Ninával érkezett a Reggelibe, ahol arról meséltek, hogy az anya még most is ugyanúgy félti és óvja gyermekét mindentől, mint kiskorában.

Aki ezt látja, nem hiszi el, hogy anya ezt tényleg komolyan csinálja. Reggel úgy indulok el az egyetemre, hogy kikísér a megállóba, ami tőlünk öt percre van. Az úttesten már nem kísér át, már haladunk, csak az úttestig, utána a zebrán már átmehetek egyedül. És kiabál a másik oldalról, hogy »szia, Nina«.

– mesélte az egyetemista lány, majd anyja vette át a szót:

Olyan furán néztek rám, ez nem beteges.

Elmondta, a lakhelyükön van egy nagyon veszélyes zebra, ahol rengeteg baleset volt már, ezért félti nagyon a lányát. Kampányol is azért, hogy legyen ott egy közlekedési lámpa.

Amikor az első nap volt az egyetemen, akkor együtt mentünk busszal, metróval. Elkísértem. Beültem volna az órákra is, de nem engedte

– árulta el az anya, aki az érettségit követő bulira is el akart menni lányával. Mint kiderült, randizni nem kíséri el, csak azt kéri, mindig írja meg üzenetben, ha megérkezik, még akkor is, amikor Nina a tőlük 10 percre lakó párjához megy át.

Engem egyáltalán nem zavar, tényleg mindent együtt csinálunk, és nagyon örülök, hogy ilyen viszonyunk van

– fogalmazott Tóbiás Nina.

Edzeni, vásárolni, filmet nézni is együtt szoktak, de lánya párkapcsolatába nem szól bele Rába Timi, viszont mindig elmondja a véleményét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik