Élet-Stílus

Elajándékozza férje koporsóját egy skót nő, mert a férfi tovább él, mint remélte

Facebook / For Sale Oban
Facebook / For Sale Oban
Bizarr apróhirdetés terjed a Facebookon: egy Margaret Stables nevő skót nő egy koporsót hirdet ingyen elvihetőként a piactéren – írja a LadBible című brit hírportál.

Ingyen odaadom ezt a vadonatúj koporsót. A férjemnek vettem, de tovább él, mint reméltem, és mint számítottam rá, úgyhogy már nem kell, és nem férek tőle a házban. A párna nem jár hozzá, mert azt már kisajátította a kutya. Easdale-ben lakom, és ésszerű távokon belül le is tudom szállítani. Mallingba viszont nem tudom elvinni, onnan ki vagyok tiltva.

Ezzel a szöveggel adott fel hirdetést egy Margaret Stables nevű skót nő a Facebookon. A bejegyzés hamar elterjedt, rövid idő alatt több mint 1300 reakciót és hozzászólást, valamint 2600 megosztást gyűjtött.

Facebook / For Sale Oban

A legtöbb kommentelőt az érdekelte, miért van a nő kitiltva egy kikötővárosból. Stables meglepő módon felelt a kérdésre, de a válasza csak még több kérdést generált. Azt írta, a férjével akadt egy kis incidensük az egyik kikötői kocsmában, néhány férfival, akikkel a férje annak idején együtt dolgozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik