Élet-Stílus

Gáspár Evelin: Kevesen nézik ki a családomból, de a környezetünkre is odafigyelünk

rtl
rtl
Nem vásárolnak palackozott vizet például.

Az nlc.hu-nak adott interjút Gáspár Evelin, aki életmódváltásáról beszélt a lapnak. A celeb azt mondja, sok titka volt annak, hogy megszabadult a kilóktól, az egyik a cukros üdítők elhagyása volt. Ennek kapcsán még hozzátette, nagyon figyel egész családjuk a környezetre.

Ráadásul azt kevesen nézik ki a családomból, de a környezetünkre is odafigyelünk. Nem veszünk palackozott vizet, van egy nagy vízgépünk, és mindenki onnan enged, amit néha cukormentes szörppel dobunk fel.

A negatív kommentekkel megtanult együtt élni: „A legutóbbi támadás az volt, hogy lóg a bőröm. Megmondtam a követőimnek, illetve azoknak, akik jelenleg kritizálnak, hogy ha ennyire zavarja őket, akkor fizessenek be a plasztikai műtétre, persze erre már nem volt jelentkező. Az interneten mindenkinek nagy a szája, lehet engem kritizálni, de csinálják utánam. Amikor kövér voltam, az volt a baj, most az, hogy lóg a bőröm.”

Épp ezért vallja, befejezte a másoknak való megfelelést.

Az Instagramot azért használom, mert nekem jó érzést ad. Szeretném megosztani az emberekkel a jó dolgokat, amik velem történnek. A szép helyeket, ahol jártam, a jó ételeket, amiket ettem, hátha más is inspirálódik általa. Az én célom, hogy pozitív érzéseket adjak, és aki nyitott, az be tudja fogadni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik