Élet-Stílus

„Irritál már!” – Hódi Pamela és Muri Enikő között egyre nő a feszültség a Nyerő Párosban

Bár egymásnak nem, de a közvetlenül környezetüknek elmondták, miért nem bírják a másikat.

Lassan két hete tart a Nyerő Páros idei évada, amiből már korábban kiderült, hogy Tóth Szabi és Muri Enikő nem igazán szimpatizál Hódi Pamelával és Tóth Bencével.

A műsor legutóbbi adásában ismét kiéleződött közöttük az ellentét, miután Muriék viccesnek szánt produkciójára Hódiék nem 10, csak 9 pontot adtak. Az énekesnő zokon vette, hogy nem kaptak maximális pontszámot, ezt pedig később ki is fejtette Bádoki Bettinának és Törőcsik Daninak.

Borzasztóan zavar, hogy minden alkalom róla kell, hogy szóljon. (…) Nem tudja magát jól érezni, és tudod az a baj, hogy én meg vagyok sajnos olyan érzékeny, hogy ezt magamra veszem. De azt most megmondom, hogyha Pamela holnap oda akar jönni, hogy beszéljük meg, nem, én nem akarok veled beszélni, ne haragudj, nincs mit mondanom neked

– magyarázta Muri.

Eközben Hódi Pamela, aki kicsivel távolabb bulizott, a következőt mondta a körülötte állóknak:

Tudod mi lesz a ma este után? Alig várom, hogy mondja. Ő azon sértődött meg, hogy én azt mondtam, hogy az övéké nem volt annyira vicces. Én ezt hülyeségből mondtam! Kit érdekel, puffogjon. Telibeszarom

– mondta Hódi, majd később hozzátette, irritálja őt az énekesnő.

Muri ezt követően a párjával, Tóth Szabival is megbeszélte a történteket. Az énekesnő kijelentette, őt a továbbiakban nem érdekli Hódi, egyedül azt bánja, hogy a beköltözésnél örült az influenszernek.

Mindeközben Hódi Tóth Bencével tárgyalta meg az eseményeket. Véleménye szerint belül van a probléma, ha valaki nem tudja elfogadni, hogy egy feladatban nem maximálisan teljesít, és emiatt nem kap maximális pontszámot sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik