Élet-Stílus

A lagziján rúdtáncolt a menyasszony

A TikTokon már csaknem hatmilliós nézettségnél jár az a videó, amelyen egy menyasszony rúdtáncol a saját lagziján. A vőlegény pedig nagyon is támogatta ebben.

A 29 éves Katt Channon 2013-ban kezdett el rúdtáncolni az egyetemen, egyrészt azért, hogy mozogjon, másrészt hogy megismerjen új embereket.

A rúdtánc aztán annyira a mindennapjai részévé vált, hogy mikor eljött az idő, hogy a vőlegényével, a 29 éves Tommal összeköti az életét, biztos volt benne, a lagzin is ott lesz a rúd.

Nem lenne a mi esküvőnk a rúd nélkül

– mondta a férfi a Mirror beszámolója alapján.

@zo.and.arrow When your pole wifey gets married 😍 climbing the pole in a long bridesmaid dress was not easy 🤣 #poletok #wedding #poledancerwedding ♬ Cool Kids (our sped up version) - Echosmith

Az ötlet egyébként nem teljesen saját, tavaly Channon az egyik barátnője, Zoe, akivel együtt szokott táncolni, szintén táncolt a rúdon az esküvőjén.

A friss ara egyébként azt mondja, senkit sem leptek meg a vendégseregből, hogy egyszer csak előkerült a rúd.

Őrület volt. Még a ruhámban is úgy gondoltam, hogy felmegyek rá. Az is csodálatos volt, hogy láthattam a régi barátaimat az egyetemről, hol a rúd iránti szeretetem elindult

– nyilatkozta a Mirror szerint Channon, aki szerint nagyon jó edzés a rúdtánc, sok erő kell hozzá, és az sem mellékes, hogy ezen keresztül „rengeteg csodálatos emberrel” ismerkedett meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik