Élet-Stílus

Anger Zsoltról már az olasz filmesek is tudják, hogy jól főz

24.hu
24.hu
Anger Zsolttal készült interjúkkal tele van az internet, most azonban nem egy megszokott környezetben, hanem a Gorenje felújított márkaboltjában beszélgettünk vele. A Gorenje márka végigkísérte a színész életét: már gyerekként átjártak a határon és valamilyen Gorenje háztartási eszközzel jöttek vissza. Érzelmileg azóta is kötődik a márkához, így legyen az sütő vagy hűtő, minden gépnél van valami sztorija.

Szakács, cukrász, üzletvezető – valójában ezeket a titulusokat is ki kell írni Anger Zsolt neve mellé. Olyannyira, hogy már az olasz kollégái is tudják, a konyha az egyik kedvenc terepe. A színészkedés mellett Photokitchen nevű gasztró/főzős műsort csinál, folyamatosan képzi magát, de éttermet, egy ismert séf tanácsára, nem tervez, okkal. Főzési tippek, családi sztorik, bizniszelések – Anger Zsolttal beszélgettünk:

Gorenje

Anger Zsolt Photokitchen nevű gasztró műsorának fő támogatója a Gorenje, amely teljesen felújított, törökbálinti márkaboltjában, az országban elérhető legszélesebb választékkal, Hisense-termékekkel kiegészülve várja a vásárlókat.

  • kis- és nagy háztartási, valamint konyhai gépek
  • prémium kategóriás TV-k, illetve audio-video termékek

 

Olvasói sztorik