Élet-Stílus

Rendszeresen tizenöt éves lánya ikertestvérének nézik a brit anyát

Bár a hajszínük különböző, gyakran ikertestvéreknek néznek egy brit anya-lánya párost. A háromgyerekes anyától a legkülönbözőbb helyzetekben kérik el a személyi igazolványát.

A 31 éves Nina Dixon csak 16 volt, amikor világra hozta legidősebb gyermekét, a 16 éves Millie-t. Azóta született egy fia, a 11 éves Keaton és egy második lánya is, a 10 hónapos Harmony. A fiatal anya arról mesélt a Mirror című brit bulvárlapnak, hogy az emberek rendszeresen azt hiszik, Harmony az első gyermeke, Millie pedig az ikertestvére.

@ninadixon58 Tiktok pro me 🤣🤣🤣 #foryou #mumsoftiktok #babiesoftiktok #JustJack #fyp ♬ Magic In The Hamptons - Social House

Amikor szülői értekezletre megy, Ninát általában diáknak nézik. A nőnek állandóan magánál kell hordania a személyi igazolványát, mert biztos lehet benne, a legváratlanabb szituációkban fogják elkérni tőle. Azt meséli, egyszer például hörcsögöt akartak venni Keatonnak, mire az eladó közölte velük, hogy csak akkor kaphatnak élő állatot, ha a szüleik is elkísérik őket. De előfordult már olyan is, hogy Ninának nem adtak el egy ragasztópisztolyt, mert nem voltak nála az iratai.

Nina azt mondja, hogy olyan sokszor kamasznak nézik, egyszerre frusztráló és hízelgő. Fiatalosságát valószínűleg a génjeinek köszönheti: az édesanyja is mindig sokkal fiatalabbnak nézett ki a koránál. Ha együtt mennek valahová az anyjával és a gyerekeivel, azt emberek azt szokták hinni, hogy Nina, Millie, Keaton és Harmony is a 68 éves Caroline gyerekei.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik