Élet-Stílus

Johnny Depp az egyik ügyvédjével randizik

Ron Sachs / Consolidated News Pictures / Getty Images
Ron Sachs / Consolidated News Pictures / Getty Images
Nem Camille Vasquezzel, akivel korábban próbálták összeboronálni.

A PageSix szerint Johnny Depp összejött Joelle Rich ügyvéddel, aki a Sun brit bulvárlap elleni rágalmazási perben képviselte a színészt az Egyesült Királyságban két évvel ezelőtt. Az újság korábban feleségverőnek nevezte Deppet az ő és volt felesége, Amber Heard válóperéről tudósítva, amit a színész szervezett lejáratóhadjáratnak nevezett, ám végül elvesztette a pert, valamint a fellebbezését is visszautasították.

Kapcsolódó

A lap most arról ír, a jogász Londonban él, még házas, de már egy ideje külön él a férjétől, akivel két gyerekük van. Bár Rich nem volt tagja Depp jogi csapatának a színész Heard elleni, az Egyesült Államokban zajló rágalmazási perében, de végig jelen volt a tárgyalóteremben.

Korábban Deppet egy másik ügyvédjével, Camille Vasquezzel hozták hírbe, aki szexistának és etikátlannak nevezte ezeket a pletykákat. Azt mondta, minden ügyfelével ugyanúgy törődik, nyilvánvalóan a színésszel is közel kerültek egymáshoz a négy és fél év alatt, amíg a védence volt, de barátságnál nincsen több köztük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik