Élet-Stílus

„Felejtsd el, hogy ki vagyok!” – Tom Hardy így nyugtatta ellenfelét legutóbbi jiu-jitsu-meccse előtt

Clemens Bilan / Getty Images
Clemens Bilan / Getty Images
A következő filmjében is előkerül a sport?

Augusztus közepén írtunk arról, hogy Tom Hardy aranyéremmel távozott egy jótékonysági jiu-jitsu tornáról, amely tulajdonképpen egy jótékonysági esemény volt, ahol olyan veteránokat támogattak, akik depresszióval, PTSD-vel küzdenek.

Kapcsolódó
Tom Hardy aranyérmet nyert egy jótékonysági jiu-jitsu versenyen
Több mint tíz éve gyakorolja a harcművészetet.

Hardy megint egy ilyen tornán járt, írja a Guardian: ezúttal az angliai Milton Keynes városában rendezett tornára nevezett be váratlanul, ahonnan aranyéremmel távozott. A szervezők szerint a színész mindenkivel barátságosan viselkedett (na, nem verseny közben).

Mindenki felismerte, de nagyon alázatos volt, és szívesen szakított időt arra, hogy az emberek fényképezkedjenek vele

– mesélte a rendezvényszervező.

Hardy ellenfele egy Danny Appleby nevű férfi volt, aki elmesélte, mit mondott neki a színész meccsük előtt:

Ledöbbentem. De ő azt mondta, »Csak felejtsd el, hogy én vagyok az, és tedd azt, amit általában tennél!«. Rettentő erős fickó, az ember nem is gondolná, hogy ő híresség. Úgy hat tornán vettem részt eddig, mindegyiken a dobogóra kerültem, de szerintem ő a legkeményebb ellenfél, akivel valaha találkoztam

idézi Appleby szavait a Guardian.

Hardy a minap arról írt az Instagramon, számára a jiu-jitsu a belső nyugalom, a lelki béke megtalálására volt alkalmas. Hozzátette továbbá, a mentális egészség kérdése olyan téma, amely fontos neki, ezt pedig mindenkinek megteremti a szóban forgó sport.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik