Élet-Stílus

Végre megoldódik a repohár rendszer token problémája

A repohár rendszer bő egy évtizede van jelen a szórakozóhelyeken, főleg ott, ahol tiltott az üvegpohárszervíz. Bár jelentős idő telt el a bevezetése óta, még mindig sokan elégedetlenek a rendszerrel. A repoharak piacán az egyik legnagyobb szereplő, a Cup Revolution, most két új innovációt jelentett be, mely választ nyújthat a felhasználók leggyakrabban felvetett problémáira.

Azonkívül, hogy nem kell úszni a törött üvegpoharakban például egy fesztiválon, kétségtelen, hogy a repohár megjelenése csökkentette a műanyaghulladék mennyiségét. Egy applikáció most egy újabb lépést tett a fenntarthatóság ill. a használói élmény felé: gyakorlatilag digitalizálják az eddigi fizikai tokent.

Hogy működik a repohár rendszer?

Röviden és egyszerűen összefoglalva: fizetsz egy egyszeri összeget a pohárért, majd a buli végén visszaszolgáltatod a poharat, amiért egy kapsz egy érmét, egy úgynevezett tokent. Ezt a következő alkalomkor beválthatod egy másik pohárra, anélkül, hogy ismét fizetnél érte.

Hogy működik a tisztítása?

A már említett cég, a Cup Revolution napi 80-100 ezer poharat mosogat el, ugyanis a poharak tisztítása számos szórakozóhelyen nem biztosított. A kemény plexi miatt nem lehet ugyanúgy tisztítani, mint a hagyományos üvegpoharakat.

Szponzorált tartalom

A videó a Cup Revolution támogatásával készült.

Olvasói sztorik