Élet-Stílus

Nejlonszatyorral érkezett a reptérre, mert a felesége eldugta a bőröndjét, hogy ne mehessen el legénybúcsúzni

Lu ShaoJi / Getty Images
Lu ShaoJi / Getty Images
Rosszul indult egy brit férfi vidámra tervezett kiruccanása. Mivel a felesége elrejtette a bőröndjét, egy bevásárlószatyorral indult el rapülőtérre, ahol azonban közölték vele, azzal nem szállhat fel a gépre.

Darren Carrier egy barátja legénybúcsújára indult szeptember 22-én, a spanyolországi Beindormba. A brit férfi azonban nem várt nehézségekbe ütközött, amikor az utolsó pillanatban közölte a feleségével a hétvégi terveit – írja a LadBible című bulvárportál.

Carrier egy bevásárlószatyorba dobta bele néhány holmiját, azzal érkezett meg a newcastle-i repülőtérre. Egy barátja videót készített a férfiről, aki dohogva meséli, hogy a felesége elrejtette a bőröndjét, hogy ne tudjon elutazni, de ő csak azért is megy, és amint hazaér, elválik. A felvételt egy nap alatt, közel másfélmilliószor nézték meg.

@grumet_benidorm 😂😂 only in Benidorm #benidorm #holiday #funny ♬ original sound - Grumet_benidorm

Nem sokkal később a történet még rosszabbra fordult, amikor Darrennel közölték, nem szállhat fel szatyorral a gépre, mert a ruhái esetleg más utasok fejére potyoghatnak. A férfi egy kukából kihalászott, szakadt táskával próbálkozott újra.

A férfit végül felengedték a repülőre a szakadt táskával, a társaság így elutazhatott. Darren egyelőre bulizik és nem törődik vele, mi lesz majd, amikor hazaér.

@grumet_benidorm Part 2 what a laugh #benidorm #holiday #funny ♬ original sound - Grumet_benidorm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik