Élet-Stílus

Tóth Vera Tóth Gabiról: Szeretni fogom, ha olyat tesz, ami nem feltétlenül egyezik az én értékrendemmel

Schumy Csaba
Schumy Csaba
Semmi nem állhat a testvéri szeretetük közé.

Tóth Vera a Reggeliben hosszan reagált a húgát, Tóth Gabit ért támadásokra. Elmondta, „belülről teljesen más megélni, hogy a testvéredet bántják”.

Amikor valaki odajön hozzám egy koncert után, hogy neked sokkal jobb hangod van, mint a tesódnak, az borzasztó rosszul tud esni

– hozott példát az énekesnő.

Gabi egy nagyon karizmatikus személyiség, nagyon tudja, hogy mi van. Nagyon megosztó személyisége van, ő egyébként nem akar az lenni, csak amióta benne vagyunk ebben a szakmában, ő egy skatulyába került, és minden, ami róla megjelenik, az tízszeres, százszoros nézettséget hoz, ezt tudják a médiumok is

– fejtette ki Tóth Vera, hozzátéve:

Semmi és senki nem tudja megakadályozni, hogy a testvéri szeretetünk olyan erős legyen, amilyen. Engem nem érdekel, hogy Gabi mit csinál, szeretni fogom, ha féllábbal jön, szeretni fogom, ha olyat tesz, ami nem feltétlenül az én értékrendemben van.

Azt is mondta, személyesen, például koncerteken nem tapasztalják azt a gyűlöletet, mint amiről az újságok írnak. Ugyanakkor megmondja a testvérének, ha valami nem tetszik neki, és szerinte erősebb a kapcsolatuk, mint a saját szüleikkel.

Tóth Gabit intelligens, jó humorú embernek tartja, aki vehemens ugyan, de sokat finomít rajta az anyaság. „Ahogy nő a gyerek, egyre jobban vesz vissza Gabi is, puhítják egymást” – fűzte hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik