Élet-Stílus

Szarvas Andi az evészavaráról: Még salátát sem ettem étteremben

RTL Klub
RTL Klub
A szépségkirálynő hat évig figyelte megszállottan, mit eszik és mikor tudja azt lemozogni.

Szarvas Andi a minap a TikTok-oldalán jelentketett be, ahol elárulta követőinek, hogy hat éve küzd evészavarral. Mint mondta, annak idején az érettségi után döntött úgy, hogy keményen edzeni kezd, ehhez viszont egy idő után önsanyargatás is társult, ami odáig fajult, hogy 46 kilóra fogyott 58-60-ról.

2018-ban aztán megnyerte a Magyarország Szépe versenyt, ami elmondása szerint még nagyobb nyomást tett rá. Két éven át teljesen száműzte az étrendjéből a szénhidrátot, míg a dolog odáig fajult, hogy körmösénél ülve lett rosszul.

Hirtelen azt láttam, hogy minden homályos, nagy nyomást éreztem a fejemben, nem voltam jól. (…) Hazajutottam, befeküdtem az ágyba, fél kezem végig ott volt a telefonon, hogy ha kell, hívjam a mentőket vagy anyát. Alig bírtam elaludni. Azt hittem, agyvérzést fogok kapni, olyan nyomást éreztem a fejemben

– magyarázta a szépségkirálynő, aki ezt követően elment egy részletes kivizsgálásra, ahol nagyon rosszak lettek az eredményei.

@szarvasandi 👸🏽 #etkezesizavar 2.rész #azentortenetem ♬ eredeti hang - szarvasandi

Ekkoriban már a párja is jelezte neki, hogy egészségtelen életmódot folytat, továbbá az is zavarta a férfit, hogy sem szórakozni, sem étterembe nem tudtak eljárni, mivel Szarvas folyamatosan a kalóriákat számolta. Végül a kedvese hatására sikerült változtatnia, de egyelőre még nem teljes a gyógyulása.

Viktornak köszönhetően nagyon sokat javult a helyzet és a hozzáállásom ehhez a témához. Mertem menni étterembe, ott enni. Én még salátát sem ettem étteremben, annyira nagy bajok voltak itt

– magyarázta a szépségkirálynő, aki ezt követően egyre több dolgot engedett meg magának, ami falási rohamokhoz és hangulatingadozásokhoz vezetett.

Szarvas végül szakemberhez fordult, akivel jelenleg is azon dolgozik, hogy leszámoljon az evészavarával, és a továbbiakban ne az étel miatti szorongás körül forogjanak a mindennapjai.

@szarvasandi 👸🏽#etkezesizavar 3.rész #azentortenetem Folytassam,érdekelne titeket a gyógyulás folyamata? 😊 Mindent csak őszintén! #szarvasandi #missworldhungary #fyp ♬ eredeti hang - szarvasandi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik