Élet-Stílus

Horváth Boldi: Aki volt már rossz kapcsolatban, az tudja, hogy utána az ember inkább felszabadult, mint elkeseredett

Feleségével sosem működött a kapcsolatuk, csak a kisfiuk érdekében maradtak együtt sokáig.

A napokban derült ki, hogy Horváth Boldi és felesége két éve külön élnek. A Kelemen Kabátban énekese a Tények Pluszban mesélt kapcsolatukról.

Kapcsolódó
Horváth Boldi és felesége elváltak
Barátságban maradtak.

Években mérhető, amíg mi nem voltunk túl jóban. Egy dologban elég jók voltunk együtt, hogy az első szempont az a gyermekünk szempontja volt. Emiatt az utolsó időszakban az ő kedvéért voltunk együtt, hogy ez ne túl fiatalon érje

– fogalmazott a zenész, utalva hétéves fiukra, Mátéra.

Az az igazság, hogy nem árulok egy nagy titkot, hogyha elmondom azt, hogy nem egy tervezett gyerek volt, és eléggé hamar született. Sajnos az ilyen helyzetekben elég nagy a kockázata annak, hogy az ember még nem ismeri annyira a másikat. A mi kettősünk sosem működött úgy igazán.

Azt mondta, fantasztikus embernek tartja volt feleségét mint barát, „távolról nézve”, de sosem volt bennük túl sok közös. Ha nem történik meg a gyermekáldás, akkor szerinte nem töltöttek volna együtt ennyi időt.

Hivatalosan még nem mondták ki a válásukat, de az énekes szerint békében válnak el.

Ez alapvetően nem egy pozitív dolog, nem akarok belőle viccet csinálni, de aki volt már igazán rossz kapcsolatban, az pontosan tudja, hogy azért utána az ember inkább felszabadult, mint elkeseredett. Egyébként akkor is ezt mondtam volna, ha egy nappal az után beszélünk, hogy elköltöztem

– mondta el Horváth, aki bár korábban azt nyilatkozta, hogy az elmúlt időszakban falta a nőket, arra kérdésre nem akart válaszolni, hogy jelenleg van-e valaki az életében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik