Élet-Stílus

A csapattársa megveretésével gyanúsított női labdarúgó arra keresett rá a támadás előtt, hogy lehet eltörni valaki térdkalácsát

Majd’ egy évvel ezelőtt megírtuk, hogy letartóztatták a Paris Saint-Germain női labdarúgó csapatának egyik játékosát, Aminata Diallót, akit azzal vádoltak, hogy megverette az egyik csapattársát, Kheira Hamraouit. A magát ártatlannak valló Diallót akkor elengedték, a múlt héten viszont újra letartóztatták, miután a francia rendőrség elkapott három férfit, akik értintettek voltak a támadásban, a szálak pedig Diallóhoz vezettek.

Az eseményeket lekövető Mirror azt írja, hogy a nyomozás során a hatóságok lefoglalták Diallo telefonját, aminek segítségével egy sor terhelő bizonyítékot találtak, amelyek alátámasztják a bűnösségét.

Mint ismeretes, Diallo és a vele azonos poszton játszó Hamraoui tavaly novemberben egy autóval indultak haza egy csapatvacsoráról, amikor két álarcos idegen kirángatta Hamraouit a kocsiból, majd egy fémcsővel súlyosan bántalmazták. A 32 éves középpályásnak össze kellett varni a sebeit, az ütések jó része a lábát érte, éppen azt a testrészét, aminek épsége elengedhetetlen a futballhoz.

Korábban is gyanították, hogy Diallónak köze lehet a támadáshoz, és ezt most kiderített részletek csak még inkább alátámasztják.

Dialló ugyanis nem sokkal a támadás előtt arra keresett rá az interneten, miként lehet házilag „veszélyes drogkoktélt” keverni, és arra, hogyan lehet eltörni valakinek a térdkalácsát.

De a WhatsApp üzenetei között is találtak a nyomozók nem egy kompromitáló szöveget. Például amikor azt írta valakinek, hogy ha olyan „rossz, féltékeny és számító” lenne, mint Hamraoui, megkérné egy rokonát, hogy pusztítsa el a riválisát. Diallo valódi gyűlöletet táplált csapattársa iránt, aki szerinte akadályozta a saját karriere kiteljesedését, ugyanakkor arra is van bizonyíték, hogy a többi csapattársát sem kedvelte túlzottan. Az egyik üzenetben azt írta, hogy a legrosszabbakat kívánja a PSG-s csapattársainak, a rokonai az egyetlenek, akikre szüksége van.

A tavaly novemberi támadás óta Hamraoui felépült a sérüléseiből, jelenleg is tagja a párizsi női csapat keretének. Diallónak időközben lejárt a szerződése a klubnál, amit nem újítottak meg, így jelenleg nincs csapata.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik