Élet-Stílus

Nyerő Páros: „Összesen nem játszott annyi ember előtt, amennyi nekem tapsolt” – Tóth Bence és Tóth Szabi összeszólalkoztak

RTL Klub
RTL Klub
Már a beköltözés első napján kialakult egy élesebb szóváltás.

Már a Nyerő Páros első napján elkezdtek zajlani az események: Détár Enikőék kénytelen voltak feladni a versenyt Kiss Péter sérvének kiújulása miatt, a beköltözést után nem sokkal pedig az első ellentét is kialakult.

Kapcsolódó
Nyerő Páros: Détár Enikőék az első napon feladták a versenyt
Kiss Péternek elpattant a köldöksérve, műtétre volt szüksége.

A konyhában Zdroba Patrik arról mesélt a többi férfinak, hogy a kedvese, Betti sírt az éjjel, mert számára még új, hogy kamerák előtt kell szerepelnie, mire Tóth Bence Muri Enikő párjához, Tóth Szabihoz fordult, hogy ugye neki is új ez a fajta szereplés, amit a Sugarloaf zenésze támadásnak vélt.

– Neked is új azért a kamera. Mondjuk közönség előtt…
– Értem a kis savazásokat.
– Én is így vagyok vele, hogy egy ilyen műsor új nekünk azért. Nem?
– De kinek nekünk?
– Hát neked is, nem? Vagy te tévében szoktál szerepelni?
– Csillagszívem, én harminc éve állok színpadon. Szerintem én ehhez már hozzászoktam.

Tóth Bence ezután próbálta elsimítani az ellentétet, megmagyarázva, hogy nem színpadi fellépésekre gondol, mire a zenész felvilágosította, hogy legalább harminc éve jár tévéműsorokba is, például szerepelt A Konyhafőnökben is.

Hódi Pamela párja ekkor ismét tisztázni próbálta, hogy ő páros műsorra gondolt, mint szerepléstípusra, de ezen a ponton inkább elengedte a beszélgetést. Az udvarra kiérve a kedvesének mesélte el, mi történt a házban, majd megbeszélték, hogy Hódi sem ismerte a zenész munkásságát, sőt, a nevét se tudta.

Kérdeztem tőle, hogy új a műsor? Azt mondja, nem, hát ő volt már A Konyhafőnökben, mondom, jó, oké, nem tudtam. Kérdezte, hány éves vagy, mondom, 32. Hát, mikor én egyéves voltam, ő már színpadon volt. Nem akartam neki mondani, hogy hányszáz ember előtt, tesó? Ne haragudj meg, én nem mondok ilyet. Összesen nem játszott annyi ember előtt, mint ahány nekem tapsolt

– magyarázta Hódinak Tóth.

Az összetűzés után a zenész egyébként szinte rögtön megkörnyékezte Lofti Begiéket, hogy szövetséget alakítsanak ki velük, mire még Muri Enikő is jelezte a párjának, hogy neki ez kicsit gyors.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik