Élet-Stílus

Zsolt gazda: A jó szexszel kell a hölgyeket megfogni

RTL Klub
RTL Klub
Lídiával nem működött köztük a dolog, a gazda mégsem maradt szingli a műsor után.

Zsolt gazda megtalálta a boldogságot a Házasodna a gazdában, sok pozitív visszajelzést kapott, és még egy filmszerepre is felkérték, lovas kaszkadőrként. Az rtl.hu-nak adott interjújában elmondta: élvezettel csinálta végig a forgatásokat, rengeteget tanult belőle, és nagyon sok emberrel ismerkedett meg. Számára a műsor legnagyobb tanulsága az volt, hogy hogyan lehet bánni a hölgyekkel.

Az interjúk során sok olyan kérdést kaptam, amiken nagyon el kellett gondolkodnom. Tanulságos volt. Megismerhettem különböző nőtípusokat, és most először az életemben olyan helyzetben találtam magam, amikor nem nekem kellett megküzdenem a női kegyekért.

Elárulta, most sem csinálna semmit másképp, „ez így volt tökéletes”.

Arra, hogy honnan van a tapasztalata a csajozási praktikák terén így felelt:

Mondhatom, hogy a fiatalkori rutin és a bulik alatt felszedett tapasztalat előjött belőlem. Mindig próbálkozik az ember, hogy bevágódjon, csak így lehet egy nőhöz közelebb kerülni. Ha csak 50 méter távolságból nézed a nőket, akkor sosem lesz sikered. A jó kapcsolat titka a rendkívül nagy romantika, az odaadás és a jó szex. Igazándiból a jó szexszel kell a hölgyeket megfogni.

A gazda arról is beszélt, hogy Ivivel, Lídiával és Pannival a mai napig jóban van, de Hajnival és Bibivel nem sikerült felvennie a kapcsolatot. Utóbbi lányról még azt mondta: „Szerettem volna segíteni neki, de a kiválasztáskor kicsit elszaladt vele a ló. Sírva fakadt, bepánikolt és őrjöngött. Próbáltam lenyugtatni, vigasztalni, de nem sikerült. Nem tudom, hogy merre van a világban, de nagyon szeretnék hallani felőle. Nyugodtan keressen meg, ha segítségre van szüksége.”

Kapcsolódó

Hogy milyen a kapcsolata Lídiával a műsor után arról így nyilatkozott:

Nagyon jó barátságban vagyunk, többször is beszéltünk már a forgatás óta. Sajnos a távolság miatt és az érdeklődési körünk miatt nem működött a dolog. A Lídiával való sikertelen próbálkozás után előkerült egy korábbi kapcsolatom, akivel úgy döntöttünk, hogy mégis megpróbáljuk együtt. Mondhatom, hogy ez egyre komolyabbá formálódik köztünk, idővel szeretnék egy esküvőt és akár családot is vele

– fogalmazott a gazda, aki már új párjával nézte együtt a műsort a tévében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik