Élet-Stílus

Játékaikkal és hajszárítóval védték meg édesanyjukat agresszív exétől a hatéves flordiai ikerlányok

A fiatal nő azért tudta értesíteni a rendőrséget még azelőtt, hogy az események tragédiába fordultak volna, mert a „kis hősök” feltartóztatták a támadót.

Azzal vádolnak egy floridai férfit, hogy múlt kedden megtámadta volt párját az otthonában. Pontosabban csak megtámadta volna, mivel az áldozat ikerlányai botokkal, játékokkal és egy hajszárítóval felfegyverkezve az édesanyjuk segítségére siettek, aki a gyerekei hősiességének hála el tudott bújni, és értesíteni tudta a hatóságokat – így a rendőrök még azelőtt letartóztatták a férfit, hogy a helyzet igazán komolyra fordult volna – számolt be a WKMG-TV, azaz az orlandói hatos csatorna híradója.

A járőrök 13 óra 21 perckor érkeztek meg az amerikai állam Melbourne nevű városában található lakáshoz, ahol az áldozat azt mesélte nekik, hogy volt barátja, a 33 éves Andrew Williams Jr. váratlan megjelent náluk, és megtámadta őt.

A hatóságok tájékoztatása szerint azért nem fordult tragédiába az atrocitás, mert a férfi annyira meglepődött az őt feltartóztatni próbáló hatéves ikerlányok bátorságán, hogy az édesanyjuknak volt ideje elbújni a fürdőszobában, és értesíteni őket.

Megvédték az anyukájukat. Jó, hogy ezt tették, mert így még ma is itt van

– nyilatkozta az egyik szomszéd, Carrie Jacobs.

Williamset nem sokkal a veszekedés után őrizetbe is vették a helyi kapitányságon, majd átadták a Brevard megyei seriff hivatalának, akik erőszakkal való fenyegetéssel és 20 gramm alatti marihuána birtoklásának vétségével vádolják.

A férfi következő tárgyalása október 7-én lesz, és addig vélhetően már nem is engedik szabadon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik