Élet-Stílus

A legnehezebb brit férfi azzal fenyegette meg az ápolókat, rendőrt hív, ha nem kap üdítőt

Szerinte kínozzák őt és emberi jogaitól fosztják meg.

A 32 éves Jason Holt Nagy-Britannia legnehezebb embere, 300 kilót nyom. Jelenleg kórházban van – júniusban nagyon rossz állapotba kerültek létfontosságú szervei –, ahol diétára fogták. Korábban napi három liter cukros, szénsavas üdítőt fogyasztott el, most azonban teljesen megtiltották neki.

Az új étrend része, hogy nem ihat napi másfél liternél többet, főleg nem cukros italokat, amit a férfi nagyon zokon vet.

Próbálom nekik mindig elmagyarázni, hogy vannak jogaim és azt ihatok, amit csak akarok. De nem engedik, ami nagyon elkeserít. Ha nem ihatsz, mit mond az el a társadalomról?

– mondta a Sunnak, majd úgy folytatta:

Folyton mondogatom nekik: miért nem adjátok vissza az italomat ahelyett, hogy megnehezítenétek az életemet? Mondtam nekik, hogy hívni fogom a rendőrséget, mert kiszáradok.

Holt azt állítja, hogy a folyadékkorlátozó diétán egyszerre legfeljebb 100 milliliter folyadékot vihet be a szervezetébe, ezért például bizonyos gyümölcsöket sem ehet.  Azt mondja, az ápolók „kínozzák” őt.

Holt szervezete a nyáron pár nappal azelőtt omlott össze, hogy meghalt Nagy-Britannia korábbi legnehezebb embere, a 350 kilós, 37 éves Matthew Crawford. Holtnak az volt a szerencséje, hogy még képes volt kihívni a mentőket, de még így is azt gondolták, nem éli túl azt az éjszakát.

Gyógyszereket kaptam a vérrögök ellen, és több gallon vizet pumpáltak a szervezetembe egy gépen keresztül, hogy megmentség a veséimet. Tudom, szerencsés vagyok, hogy még életben vagyok, de nem annyira érzem át azok miatt a korlátozások miatt, amik most vonatkoznak rám.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik