Élet-Stílus

Sztriptízklubba vitte az első randin a férfi a nőt

Aztán jól meg is alázta saját magát.

Először minden úgy tűnt, rendben van, meséli TikTok-oldalán Gabriella Miller, miközben – valamilyen okból kifolyólag egy sárgadinnyét szeletel fel –, egy kedves kis étteremben ettek és ittak egy jót azzal a sráccal, akit a Hinge nevű randiappon ismert meg.

Aztán a vacsora végére úgy volt már vele Miller, hogy ő ebből a férfiből nem kér többet, miután az rázúdította összes drámáját.

Szó szerint elmesélte az egész életét, minden családi drámát, minden drámát a gyereke anyjával kapcsolatban.

Majd jött egy újabb csavar, a férfi elmondta a nőnek, hogy éjféltől születésnapja van, és hogy a barátaival elmennek egy sztriptízklubba, ha gondolja, menjen velük.

Szóval elvisz egy sztriptízbárba, ami elég fura egy első randevún. Egyszerűen nem okés, de én már csak olyan vagyok, aki bárhol jól tudja magát érezni. Oké, menjünk, benne vagyok.

Tehát csatlakozott Miller a társasághoz. Alighogy leértek, az egyik pincér világossá tette, randipartnere törzsvendég a helyen, ami azért is volt kínos, mert közben a férfi barátai folyamatosan azt állították, soha nem voltak még ott.

Így telt el az este, majd másnap a nő kapott egy meglehetősen furcsa üzenetet a férfitől, ami így szólt:

Azt hiszem, eldöntöttem, hogy nagyon kedvellek, és együtt lehetnénk addig, míg el nem hagysz.

Miller pedig nem érti, hogy mégis hogy gondolja a férfi, hogy jól sikerült a randi, ha meg így van, akkor miért alázza meg magát.

@gabrielladmiller Its the trauma dumping for me 😂 #datinglifebelike #datingstories #hingedates #datesgonewrong #firstdatestories #hingedating #singlelife #travelnurselife ♬ original sound - Gabriella Miller

Ajánlott videó

Olvasói sztorik