Élet-Stílus

Elsírta magát a kislány, amikor átadhatta a plüss corgiját II. Erzsébet megemlékezésén

Toby Melville - WPA Pool/Getty Images
Toby Melville - WPA Pool/Getty Images
A nyolcéves Elizabethet Katalin hercegné szúrta ki a tömegben, beszélgettek is egy kicsit.

Először jelent meg a nyilvánosság előtt wales-i hercegi párként Vilmos herceg és Katalin hercegné. A pár csütörtökön a sandringhami kastélyhoz látogatott, ahol a királyi család a karácsonyt szokta tölteni.  Vilmos herceg és Katalin hercegné megtekintették a gyászolók ajándékait és picit beszélgettek is az összegyűltekkel.

Az esemény legmeghatóbb pillanata egy nyolc éves kislányhoz fűződik.

A Daily Mail beszámolója szerint Elizabeth Sulkovska virágot, és egy plüss corgit (ilyen kutyái voltak II. Erzsébet királynőnek) szorongatott, Katalin hercegné pedig kiszúrta a tömegből.

Odament hozzá és beszélgettek is egy kicsit. Katalin hercegné megkérdezte tőle, hogy hova tegyék a plüsskutyát, majd odakísérte Sulkovskát az ajándékokhoz.

Látható, hogy a kislány először nem hiszi el, hogy megtörténhet vele ilyesmi, bizonytalanul indul meg Katalinnal, majd miután letette az ajándékát, gyorsan visszasiet a társaihoz.

Elizabeth meg volt hatódva, sírt az örömtől, hogy kiválasztották. Ez egy csodálatos lehetőség!

– mondta Elizabeth igazgatója, Gregory Hill a King’s Lynn-i Howard Junior Schoolból, aki hozzátette, az eset bizonyítja, hogy a királynő halála a fiatal generációt is megérintette.

A kislány az osztálytársaival látogatott ki az eseményre, ők közösen is készültek a megemlékezésre, a gyerekek a britek emblematikus mesehőse, a korábban II. Erzésbettel is „teázó” Paddington mackó előtt tisztelegtek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik