Élet-Stílus

Csonka András: Ősszel újra támadok a Ding-Dong 2-vel

TV2
TV2
Igaz, hogy 19 éve jelent meg utoljára új dala, de mint írja, „ennek most vége”.

Csonka András hétfőn egy olyan posztot tett közzé az Instagramján, amiben arról ír, milyen szerepet tölt be a kézi mikrofon az életében.

Amikor nézegetem ezt a tegnap este készült fotót, eszembe jut, hogy színházi színpadon szinte soha nem használjuk. Viszont utal a műsorvezetésre és a popzenei munkásságomra, amik évtizedek óta már részei az életemnek. Bár jelenleg tévés formában nem vezetek műsort, de rendezvényeken azért igen, a popzene pedig 25 éve velem van.

Mint írja, rengeteg olyan élményt kapott a szóban forgó eszköz által, amit színészként a „büdös életben soha nem tapasztalt volna meg”.

Az is igaz, hogy új felvétellel 19 éve jelentkeztem utoljára, na de ennek vége, ősszel újra támadok a Ding-Dong 2-vel. Az a vágyam csupán, hogy mindhárom terület, színészet, popzene, műsorvezetés fogadjon el, ahogy vagyok, ne kelljen magyarázkodnom, vagy bocsánatot kérnem egyiktől a másikért!

A bejegyzés után az említett sláger videoklipjét is beillesztjük azoknak, akik esetleg nem ismernék a Ding-Dong első verzióját, ami a közeljövőben folytatást kap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik