Élet-Stílus

Németh Szilárd is jegyet váltott az egyszavas mémvonatra

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Az Egyesült Államokból induló viccvonat Felcsút után végre Csepelre is befutott, de az energiaárak mellett a szavakon is spóroló rezsibiztos sajnos nem azt írta, hogy „pacal” vagy „csülök”.

Az elmúlt napokban végképp elárasztották a Facebookot az egyszavas posztok, miután tegnap délután Orbán Viktor miniszterelnök az eredeti szabályokra fittyet hányva is megosztotta, hogy

Magyarország.

Az Egyesült Államokban egy vasúttársaság múlt heti Twitter-bakija után – amikor véletlenül annyit osztottak meg az oldalukon, hogy „vonat” – elinduló trend szerint a cégek, márkák, sztárok, és most már a politikusok is elárasztották a közösségi médiát olyan, szigorúan kisbetűvel kezdődő egyszavas bejegyzésekkel, melyek tömören leírják tevékenységük vagy személyiségük lényegét.

Joe Biden például azt osztotta meg az elnöki Twitter-fiókon, hogy „demokrácia”. A trend elterjedéséről itt írtunk bővebben.

De térjünk vissza a Kárpát-medencébe, hiszen a mémvonat egynapos késéssel ugyan, de megérkezett Felcsútról Csepelre, amikor a Fidesz egyik alelnöke, a rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos, Németh Szilárd is megosztott egy egyszavas bejegyzést.

Az országgyűlési képviselő gasztrobloggeri munkásságát is ismerők közül talán jó páran abban reménykedtek eddig titokban, hogy Németh Szilárd azt fogja majd megosztani, hogy „pacal”, vagy esetleg azt, hogy „csülök”, ehelyett viszont stílszerűen annyit osztott csak meg, hogy

rezsicsökkentés

– de legalább a viccvonat utazási feltételei közül mindkettőt sikerült betartania.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik