Élet-Stílus

Rubint Rella: Lehet, hogy hazavittem egy szellemet a munkából

Megkérte a szellemet nyitott ajtónál, hogy távozzon.

Rubint Rella pár napja az Instagramján mesélt arról, hogy kutyája furcsán viselkedik: mintha félne tőle, nem tudtak vele mit kezdeni. Akkor arra gyanakodott, egy entitás lehet a házban.

Kapcsolódó
Rubint Rella: Olyan érzésem van, mintha lenne valami vagy valaki a házban
A kutyája a napokban kezdett furcsán viselkedni.

A Reggeli stúdiójában részletesen elmesélte, miket tapasztalt.

Katasztrófa volt, én még soha nem tapasztaltam ilyet. Mikor hazaértem, a kutya már akkor is fura volt, nem jött oda hozzám. Másnap, mikor mentem oda, akkor azt láttam, hogy… futott el. Azt hittem, a barnító krémem miatt van, odatettem mellé a kupakot is.

Ettől függetlenül az állatnak jókedve volt napközben, mindössze Rubinttal viselkedett furcsán: „Amit még írtak csomóan, hogy lehet, hogy hazavittem magammal valakit hétfőn a munkából. Valamilyen szellem, energia vagy valami, amitől megijedt a kutya”.

Rubint Rella elmondta, hisz a természetfeletti dolgokban: azt mondja, évekkel ezelőtt járt egy kastélyszállóban, ahol valaki elhunyt korábban. Akkor bement egy szobába, a kutya végig ugatott egy pontot, majd az állat bebújt az ágy alá, és nem akart kijönni.

Végül otthonukban helyreállt a rend, a szellem távozhatott:

Lefürödtem, kinyitottam az ajtót, hogy akkor köszönöm szépen, távozz. Este is elmondtam egy-két imát, hogy szeretném, hogy akitől fél a kutya, az elmenne. Vettem fehér gyertyát, egy-két füstölőt, és négy nap után ez elmúlt, nyitott felém a kutya. Egyik pillanatról a másikra jött ez az egész, majd el is ment.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik